Ilmoita tietoja tekijästä/yrityksestä/brändistä

Voit lisätä tietoja tekijästä, yrityksestä tai brändistä Holvi-tietopankkiin täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tämä on ensisijaisesti tarkoitettu kello- ja korualan omaan käyttöön. Täytä vain tiedossasi olevat kohdat. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*). Henkilötiedot ovat vain Suomen kello- ja korumuseota varten. Tiedot ovat luottamuksellisia ja emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.

Huomioithan, että tässä osiossa et voi ilmoittaa kelloista/koruista/työkaluista/työtekniikoista/muistoista/tarinoista. Niitä on mahdollista lisätä omissa osioissaan. Voit täyttää useita kokonaisuuksia. Jotta Holvi-tietopankissa olisi mahdollisimman oikeaa ja ajankohtaista tietoa, pyydämme sinua päivittämään antamasi tiedot esim. vuosittain. Jos toiminta muuttuu tai loppuu, lisäämme ne tietoihin, mutta jätämme tiedot Holviin muilta osin ennalleen.
Lisää tietoja henkilöstä (kelloseppä, kultaseppä, korutaiteilija, suunnittelija, omistaja) nimi, lyhyt esittely, kellon tai korun merkitys sinulle, muotoilufilosofia, erityispiirteet
Henkilö
tai lisää tietoja yrityksestä (valmistaja, työyhteisö, galleria, maahantuoja, tukkuliike, jälleenmyyjä, jälleenmyyjäryhmittymä) Yrityksen nimi ja yhteystiedot, perustamisaika ja -paikka, historia ja nykytila, brändit, myös aiemmat, suunnittelijat, myös aiemmat, valikoima ja mahdollinen erikoistumisala)
Yritys
tai lisää tietoja brändistä (nimi, brändin esittely / myös historiaa ja nykytilaa, brändin omistaja, brändifilosofia, mahdolliset suunnittelijat)
Brändi
Liitä kuvia henkilöstä / yrityksestä / brändistä (tiedoston maksimikoko on 128 mb)
Kuvaaja*
Kuvatekstit (kuva 1, kuva 2 jne.)