Tervetuloa Holvi-tietopankkiin

Kello- ja korumuseon aarteiden taltioiminen on yksi keskeisimmistä ja arvokkaimmista museon tehtävistä. Historiallisen perinnön talteen ottaminen, kokoelmista huolehtiminen ja vastuu kulttuuriperinnön suojelemisesta on tehtävä, jonka kannamme ylpeänä. Korut tulivat museon tallennusvastuulle vuonna 2020 ja haluamme jakaa kanssanne kellojen rinnalle nyt myös korujen kulttuuriperinnön.

Museon aarteet kaikkien saataville

Avaa ovi kellojen ja korujen maailmaan. Tervetuloa!

1. Galleriakierros missä ja milloin tahansa

Aloita tutustuminen Kello- ja korumuseon inspiroivaan perintöön ja koe historia käsinkosketeltavana tässä ja nyt!

2. Voit luoda ja jakaa oman tarinasi

Tehtävämme on liittää museokokoelmaan tänäänkin eilisen historiaa. Tietopankkimme kasvaa jatkuvasti ja laajentuu ajan kuluessa. Kello- ja korumuseo vastaanottaa ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tarinasi perintökokoelmaan. Jaa muistosi kellosta tai korusta meille – sinun tarinasi rikastuttaa museomme kulttuuriperintöä ja nostaa Kello- ja korumuseon perinnön elämään alkuperäisyydellään ja aitoudellaan.

3.Tutki ja luo hämmästyttäviä kokoelmia

Suomen Kello- ja korumuseolla on ollut kunnia avata jokaiselle yksilölle ja yhteisölle vapaa pääsy ennennäkemättömän laajaan korujen ja kellojen maailmaan. Toivotamme sinulle unohtumattomia elämyksiä tutkimusmatkalle omalta kotisohvaltasi. Ihmeellisiä ja voimauttavia hetkiä kultturiperinnön parissa!

Rekisteröidy käyttäjäksi & tallenna arvokkaita kokoelmia

Siirry omiin kokoelmiin

Luodaan ja jaetaan
kulttuuriperintöä tässä ja nyt.
Yhdessä.