Kuva : Suomen kelloseppäliitto

 

Suomen kelloseppäliitto

Asiasanat

kellojen historiaa, kellot, kellot Suomessa, liitto, Suomen kelloseppäliitto

Suomen Kelloseppäliitto ry
Opinkuja 2, 02100 Espoo
https://kelloseppaliitto.fi/

Suomen Kelloseppäliiton toimisto palvelee arkisin ke-pe puhelimitse numerossa 044 975 0014. Muina aikoina ja kiireettömissä asioissa olethan yhteydessä sähköpostitse kelloseppa@kelloseppaliitto.fi. Olethan jo käynyt myös Instagram-, Facebook ja LinkedIn -sivuillamme?

Suomen Kelloseppäliitto ry on valtakunnallinen kelloseppä-, mikromekaanikko- ja jalometallialan ammattilaisten etujärjestö. Tehtävämme on suomalaisen kellokulttuurin ja jalometallialan ylläpitäminen korkealla tasolla ja jäsenille kattavien etujen tarjoaminen. Kelloseppäliiton jäsenistöön kuuluu mm.:

– liikkeenharjoittajajäseniä, joille tarjoamme esimerkiksi koulutusta liiketoiminnan edistämiseksi ja kaupallisen osaamisen kohottamiseksi, sekä
– henkilöjäseniä, joille tarjoamme kelloteemaisia tilaisuuksia ja verkoston, jota kautta kasvattaa tietämystään kelloihin.

Lisäksi edistämme ja vaikutamme vahvasti suomalaisen kello- ja korualan kehitykseen julkaisemalla yhdessä Suomen Kultaseppien Liitto ry:n kanssa korkeatasoista Kello & Kulta -lehteä sekä tukemalla Suomen Kello- ja korumuseota ja Suomen ainoaa kelloihin liittyvää ammatillista koulutusta tarjoavaa Kelloseppäkoulua.