Kevät 2019 ohjelmaPe 1.2. klo 19.00 Wirkkala ja Hopea

Tapio Wirkkala suunnitteli 35 vuotta kestäneen yhteistyön aikana laajan valikoiman hopeatuotteita Kultakeskukselle, opastus perehtyy taiteilijan työhön ja teoksiin.

To 14.2. Klo 17.30 Ystävänpäivä: Kultaseppä Assi Arnimaa

Kultaseppä Assi Arnimaa kertoo omasta työstään timantti- ja hopeakorujen parissa Kultakeskuksella. Illan aikana kävijät voivat kysyä korujen suunnittelusta ja sovittaa sormuksia virtuaalisovelluksella.

Pe 1.3. klo 19.00 Wirkkala ja Hopea

Tapio Wirkkala suunnitteli 35 vuotta kestäneen yhteistyön aikana laajan valikoiman hopeatuotteita Kultakeskukselle, opastus perehtyy taiteilijan työhön ja teoksiin.

Pe 8.3. Klo 13, 15 ja 18 Naistenpäivä Kellomuseolla

Kierroksilla perehdytään museon näyttelyihin Naistenpäivän hengessä: näyttelyesineiden ja naistoimijoiden kautta.

La - su 9.-10.3. klo 11-17.00 PLAY IT AGAIN! -Retropelitapahtuma

Huippusuosittu Play it again - Retropelitapahtuma järjestetään jo 3. kertaa! Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Espoon Leppävaarassa toimiva Kelloseppäkoulu. 2-päiväinen tapahtuma kokoaa yhteen retropeliharrastajat ja keräilijät. Ohjelmassa on pelimyyntiä, pelipisteitä joissa pääset kokeilemaan erilaisia retropelejä (konsoleja ja käsikonsoleita) ja tarjolla on myös peliharrastajien tietoiskuja. 

Koulun oppilaskunta pitää kahviota. TERVETULOA!

Rannekke: 1 pv = 7€, 2pv = 10€
Ilmainen sisäänpääsy alle 15v.

Haluatko tulla myyjäksi tapahtumaan? Vielä mahtuu mukaan! Lisätietoja: mikko.kero@kellomuseo.fi

La 6.4. klo 12-15.00 Wanhan Hopean päivä

Asiantuntijat tunnistavat asiakkaiden vanhoja hopeaesineitä ja koruja. Samalla voi tutustua jalometallien leimauskäytäntöön ja hoitoon.


L


Näyttelyt 

 

24.5.2018 – 7.4.2019

Sadan Vuoden Lahjat – Kultakeskus 100 v

Suomalainen muotoilu ja käsityö ovat pääosassa näyttelyssä, joka kattaa ja tarjoilee elämänmakuisia tarinoita. Kultakeskus Oy:n juhlavuoden näyttely esittelee tuttuja sekä historiallisesti merkittäviä esineitä. jotka ovat olleet mukana arjessa ja juhlassa jo vuosisadan ajan.

Vapaa pääsy

 

Aika koneita! Kokoelmanäyttely

Kellomuseon perusnäyttely esittelee kelloja pääpainona Suomessa valmistetut ja käytetyt kellot. Kellojen historia tulee tutuksi niin varhaisten aurinkokellojen ja modernien rannekellojenkin näkökulmasta. Hyppää ajan virtaan! 

Vapaa pääsy


Opastukset


Ilmaiset yleisöopastukset la klo 13.30. Kuukauden 1.lauantai perusnäyttely, muuten erikoisnäyttely.